Jag vill ha en egen fritidsaktivitet. Jag har alltid målat och läst men det är inget aktivt fritidsintresse, känner jag. Jag ska gå en gitarrkurs i höst också med även det är lite för inaktivt för mig.  Jag dansar en gång i veckan och det är kul. Men då är J med. Jag gymmar och det är för osocialt. Jag vill ha en aktivitet där jag åker eller går iväg och träffar människor.  Är det någon som har förslag på en aktivitet? Helst någon i stil med golf, fast inte golf. Något man kan göra nästan när som helst. Man ska gärna få träffa vänner vid denna aktivitet. Någon som man kan ringa och bestämma att man ska utöva aktiviteten med. Är det någon som har ett förslag? Kanske bor du i Helsingborgsområdet också och vill göra samma sak? Vi kan bli aktivitetbuddies du och jag!

Pistolgrepp på fisk

 

 

 

Som ni ser på mitt pistolgrepp på fisken så är jag en erfaren fiskare.  När jag fiskar behöver jag en fiskdödarpartner med mig, eftersom jag inte kan begå sådana morbida handlingar själv. Nu vill jag lära mig något nytt!

Posted in Livet
Share this post, let the world know

  • http://www.lindvagen.blogg.se caroline

    Bowling för retrokänslan. Squash för jag-är-med-i-en-amerikansk-film-känslan!