Ha ha (sagt med piratröst)! Ickeatleten har slagit personligt rekord! Jag sprang 4 km på 27 minuter, kan ni förstå? Jag har aldrig sprungit så långt i hela mitt liv. Det verkar konstigt tycker ni kanske, men jag har glutenintolerans och har varit trött hela mitt liv fram till jag fick diagnosen för 2 år sedan. Jag orkade aldrig springa på gympan i skolan. Men nu denna dag  har jag slagit rekord. Jag är värd en medalj! Ni ser svetten va? Jag kunde aldrig bli varm när jag åt gluten, vad jag än gjorde var jag likblek och kall. Nu är jag svettig och varm and I´m lovin´it!

Medaljörskan

Posted in Livet
Share this post, let the world know

  • Joanna

    Hade en liten stund över och titta vad jag hittade; din blogg!
    Du har verkligen lyckats hitta en stilren och snygg layout! Och dina inlägg är skönt spontana och varierande! Jag ska verkligen följa dina inlägg då och då.
    //Kram Joanna