I midsommars så kom att prata om bröllop vid middagen. Vi är alla i samma ålder men killarna är lååångt ifrån bröllop och tjejerna kan gifta sig imorgon, om de bara fick med sig killarna till altaret. Hur kommer detta sig? Förhållanden har flera år på nacken och de verkar alla trivas med sina sambor. Det vi tjejer drog som slutsats var att killarna verkade tro att de fortfarande var tjugo år och gifta sig det skulle de göra vid trettio. Det är bara det att vi alla är närmre trettio än tjugo. Jag är så trött på detta, säkert lika trött som killarna är på bröllopstjatet. Dock är det en kille som föregått med särdeles gott exempel. Han friade till sin tjej och som försvar till denna, i killarnas ögon, dåraktiga handling sa han att “snyggare blir man inte så det är lika bra att fria nu, medans hon vill ha mig!”

Posted in Livet
Share this post, let the world know