Jag och J kom iväg till bröllopsutställningen på Nordiska museet. Det skulle vi inte ha gjort. Utställningen säger sig inspirera brudpar att hitta sitt eget sätt att gifta sig på, att allt inte behöver vara så flashigt och stressigt. Jag har aldrig varit mer stressad över bröllop än jag är nu, efter utställningen. Från att ha varit ganska säker på hur jag vill ha mitt bröllop råder nu total förvirring och stress. Troligtvis rymmer vi till en strand någonstans med två vittnen som vi hittar i någon lokal bar. Eller så ska vi inte gifta oss alls, varför ska vi behöva manifestera vår kärlek på det viset? Vad vill jag egentligen? Kyrkbröllop och traditioner som jag har drömt om, kanske jag egentligen inte har drömt om, utan har bara inpräntats i mig av alla bröllopsmagasin jag läser. Hur ska jag egentligen veta vad jag vill?

Posted in Livet
Share this post, let the world know