En av de bloggar jag läser är fotbollsfrun alias Malin Wollin, en trebarnsmamma, sambo med en fotbollsspelare, hon gillar att tycka om än det ena än det andra, krönikör för aftonbladet m.m. Malin och jag har aldrig träffats men vi är ibland skrämmande lika. Som ni ser på hennes bylinebild gillar vi båda “knuten”, vi var båda på Bruce ihelgen och gillar Jay Weinberg, vi fixade naglarna på samma dag, vi gillar båda den här klänningen men svär över att vi inte kommer i 38:an, vi vill båda gifta oss men våra karlar har lite svårt att se poängen eller förstå vikten av detta. Det hela börjar bli lite skrämmande, jag läser hennes blogg någon gång i veckan och rätt vad det är ser jag att vi skrivit om samma sak, samma dag. Ibland är jag före, ibland är hon före. Jag medger att vi är olika på många sätt, hon har tre barn, jag har inga, hon gillar fotboll verkar det som, jag anser att jorden skulle vara en bättre plats utan dylika ting. Hon är brunett, jag är blond osv dock är likheterna ibland skrämmande. Vad säger ni, hur kan detta komma sig? Har jag en stalker eller är jag en stalker?

Posted in Livet
Share this post, let the world know