080808 slogs giftasrekord i Kina. Datumet är tydligen väldigt lyckosamt. Själv tycker jag att jämna nummer är fint och vill gärna ha en cool sifferkombo när jag själv ska skrida fram till altaret. Främst för att jag i framtiden ska kunna komma ihåg vilket datum det var. Min pappa har ett väldigt bra sinne för siffror och datum. Han kan på dagen säga när han köpte sin första bil, vilket registreringsnummer den hade och om det var en måndag eller onsdag affären gjordes upp. Jag är inte riktigt lagd åt det hållet. Jag har fortfarande inte lärt mig J´s mobilnummer och vi har varit tillsammans i två och ett halvt år. Därför har jag kollat ut några coola kombinationer att gifta sig på:

090807 – En måndag…

090909 – Visserligen en onsdag men man lär inte glömma bort datumet

100101 – Vet dock inte hur pigg man är att gifta sig på nyårsdagen

100908 – En onsdag som kan bli väldigt speciell

101010 – En söndag men kanske kan man hitta en villig präst och brudgum?

101112 – En fredag, så varför inte?

111111 – …är också en fredag!

När ska ni gifta er?

Posted in Livet
Share this post, let the world know