Alla ni som följer “Vårt bröllop i era händer” på tv3, där par låter sin släkt och vänner planera bröllopet, har sett vilken ofantlig hjälp brudparet får av alla bekanta. Men hur översätter man det till sitt eget bröllop? Själv har jag en syster som är militär, henne kan man lita på i alla väder, hon skulle få vara den som verkställer allt med lokal, blommor och mat på själva bröllopsdagen. Hon är även en problemlösare, så vad som än händer vet jag att hon löser situationen efter bästa förmåga. Min andra syster är en riktigt liten bagare och sminkös. Självklart får hon baka cupcakes som vi kan ha på småtimmarna. Hon får även fixa min sminkning. Min kusin är glutenintolerant som jag och en fantastisk tårtmakare, hon får fixa tårtan. Men resten? Allt det praktiska med dukning och dekoration av lokalen? Jag tror jag skulle göra en att-göra-lista och samla alla som redan rest in för bröllopet och delegera. Jag skulle nog också närvara för att vara säker på att få det som jag vill:). Som projektledare kan jag både planera och delegera men som brud vill jag vara med och peta i detaljerna. Hur gör ni för att minska er egen börda inför bröllopsdagen?

Posted in Livet
Share this post, let the world know