Som bröllopskoordinator får jag ofta frågan hur mitt drömbröllop skulle se ut och i sanningens namn har jag flera scenarion för mitt drömbröllop. Vilket det slutligen blir får nog J vara med och bestämma. Mina tre ledord skulle nog vara avslappnat, glatt och livat. Färgtema skulle kunna vara vitt och grönt eller rosa och silver. Gästlistan skulle bli lång, bara min sida av släkten är 45 personer till det kommer J´s släkt och våra vänner. J vill ha trerätters och jag skulle kunna tänka mig buffé. Buffé passar in ledordet avslappnat och får folk att mingla, det är kul. Sen vill jag ha levande musik och dansa hela natten lång. Jag vill ha en vackert dekorerad lokal, kanske på ett slott, kanske på en loge, gärna nära havet eller Mälaren. Någon dag efter bröllopet vill jag åka på bröllopsresa. Jag vill inte lägga ner för mycket pengar på bröllopet, att bränna 100 000kr på en enda dag, skulle för den “spara” som jag är, göra mig sjuk på riktigt. Hur ser ditt drömbröllop ut?

Posted in Livet
Share this post, let the world know