I helgen åkte jag och J till Hamburg och hälsade på J´s syster. De hände många roliga saker på vår resa. Vi gick till en Italiensk restaurang och skulle beställa mat. Jag tål inte gluten, vilket det är i nästan all italiensk mat, pasta, bröd, pizza, såser osv. Jag har ett litet kort där min glutenintolerans förklaras på både engelska och tyska. Servitören förstod inte något av språken särskilt bra och jag började bli desperat. Svenska förstod jag att han inte kunde och kom på att ibland när jag pratat spanska med italienare kan de förstå en del, även om jag inte förstår dem. Jag frågade på spanska om han skulle förstå om jag pratade spanska med honom, svaret blev si si claro, bella donna varför sa du inte det med en gång! Det visade sig att han hade jobbat i Spanien ett år. På bilderna ser ni mig vid någon kanal och vid en av alla underbara blomsteraffärer. Sådana maniska ögon får jag varje gång jag går in i en blomsteraffär. Jag kan tipsa om att man kan få tag i billiga brudklänningar i Tyskland också!