Om bröllopscoach.se

Jag heter Karolina och bor i Helsingborg. Bröllopscoach.se är en blogg om mitt liv. Från början handlade bloggen mest bara om bröllop, men nu handlar den mest bara om livet. Efter år av bloggande så får dock namnet vara kvar. På min blogg hittar du saker som gör mig glad och som gör mig upprörd. Livet ur mitt perspektiv. I januari 2013 drabbades jag av ett utmattningssyndrom vilket gör att mycket på bloggen handlar om mående, ett stressigt samhälle och vägen tillbaka. I och med min sjukdomstid tvingades jag omvärdera mycket i livet. Nu handlar bloggen delvis om ett grönare, giftminimerat liv. I november 2014 väntar vi vårt första barn och därför blir det en hel del tankar om det också. Välkommen hit!

 • http://brollopscoach.se/2009/11/uppdaterad-om-brollopscoachse/ Uppdaterad “Om Bröllopscoach.se” |

  […] Skip to content HomeOm bröllopscoach.se […]

 • Jennie Andersson2

  Vi är de lyckliga vinnarna av dött bröllop. efter 12 år tillsammans å två fina söner blir det nu äntligen av! tack såhär långt, detta ska bli kul! Daniel och jennie (snart herr och fru Bergius)

 • Jennie Andersson2

  Aautocorr ….! Av ett fint bröllop ska det ju va!… Hoppas inte det ska bli några döingar i samband med denna högtid…;))

 • Karolina

  Hej Jennie och Daniel! Stort och hjärtligt grattis till det stundande bröllopet! Det ska bli så roligt att få följa er på vägen. Autocorr är livsfarligt, inga döingar här heller:)

  Vi hörs!

  Karolina

 • Lene Sparsø

  Hej Karolina
  Jag vill höra om du tager i mod gästers artiklar och jag i detta fall kan skicka en artikel til dig på e-post?
  Med vänliga hälsningar,
  Lene

 • Carolina Bennström

  Hej!
  Jag såg precis ett gammalt klipp av en ung tjej som heter Lisa som du rekommenderar som solist i kyrkan. Hon sjunger underbart och undrar om du har kontaktuppgifter och om hon fortfarande sjunger? Vår solist har hoppat av och det gäller ett bröllop 7 september i år.
  Mvh

  Carolina Bennström

 • http://afterschool.ae/ Joanna Santillan

  Hoppas inte det ska bli några döingar i samband med denna högtid…;))

 • Sofia

  Hej! Jag hamnade på din blogg av en slump och läste att du hade ett exceldokument för att beräkna alkoholåtgången för bröllop, men hittar den inte. Finns den i din blogg? :) Mvh Sofia