Vi kommer att fira in det nya året ensamma i vår sjukstuga, inte alls som det var tänkt. Alla tre är skruttiga på olika vis, men inget värre än att vi inte vill ge smittan vidare.

Jag känner mig så redo för att 2015 ska vara över, detta prövningens år. På så många sätt det värsta året i mannaminne och på ett enda sätt det bästa; Elsa. Trots allt vi varit med om så har vi fått se vårt lilla barn växa till en alldeles underbar individ. Viljestark, social, närhetsälskande, skojfrisk och med mycket integritet.

Jag vill göra 2016 till ett år då jag lyssnar på och följer mitt hjärta. Det har jag gjort på tok för lite i mitt liv. Jag vill att det ska bli ett år med mycket yoga, närvaro, utveckling, bra mat och berikande relationer. Ett hälsans år. Imorgon är det dags för min årliga utvärdering och formulerandet av mina nyårslöften. Det ser jag fram emot! Det ger liksom en riktning för året som jag gillar.

image

Posted in Livet
Share this post, let the world know