Hej du trogna bloggläsare,
Jo men kikar du in här igen trots mina skrala uppdateringar så är du en trogen en. Tack för det. Jag tror det kommer bättre bloggtider. Jag har brottats lite med om bloggen ska få vandra hädan men jag tror istället att det kommer bli nya tider, nytt namn och ny inspiration.

Till senaste nytt:
Elsa har gått upp i vikt! Efter en tredje allergiutredning så har det visat sig att hon inte tål nötter, möjligtvis reagerar på potatis, majs och något sädesslag och när de nu är borta så verkar hon må bättre. Det är lite tidigt att säga än, men håll tummarna!

Vi har fått huset äggat under Halloween. Det är en alldeles egen historia men i korthet fick vi tag i den arme kraken som gjorde det och huset blev rengjort. Får se om jag hittar tiden att förtälja hela historien.

Vi har fikat hos våra nya Irakiska grannar. Nya vänner och ett rikare liv känns det som vi fått. Vi kan inte bara sitta på våra rumpor och tycka att nya svenskar ska integreras. Vi måste vara en del i integrationen. En aktiv del.

Till sist en filmrekommendation, True cost, en dokumentär om  modeindustrin. Skrämmande, upplysande och så tänkvärd kring vår konsumtion.

Och just det, en radiorekommendation också. Om du har döttrar så rekommenderar jag dig att lyssna på Kaliber i Sveriges Radio P1. De gör just nu en granskning av vaccinet Gardasil mot livmoderhalscancer. Snälla, snälla lyssna innan du låter ditt barn vaccinera sig. Ta ett informerat och välgrundat beslut, lita inte blint på myndigheterna bara för att det ingår i det allmänna vaccinationsprogrammet. I flera länder där man använt vaccinet längre ser man många allvarliga biverkningar som inte addresserats i Sverige. Så lyssna.

image

Posted in Livet
Share this post, let the world know