Min stackars blogg. Så styvmoderligt behandlat på sistone. Jag som brukade blogga varje dag. Tiden har inte riktigt funnits, inte heller inspirationen. Det är så mycket fokus kring Elsas hälsa. De två senaste veckorna har vi testat mat som gjort henne till en mycket missnöjd bebis. Nätterna har varit katastrof. Så vi är slut nu, hela familjen. Nu är testet över för den här gången och hon börjar förhoppningsvis må bättre snart igen. Jag fattar att det inte är kul att läsa om, men så är ju livet. Det är inte kul och lätt utan många gånger är det tungt och kämpigt. Och då får man vara i det. Någon gång vänder det och här är en familj som är mer än redo för det.

image

Posted in Livet
Share this post, let the world know

  • Sandra

    Javisst blir det bättre!! Och innan du vet ordet av, så är den dagen här! :D Kram!