Jag skulle kunna skriva en viktminskningsbok och göra mig pengar på detta. Eliminationsdieten skulle den heta. Vi har alltså fått reda på att Elsa reagerar på nötter, potatis och majs och eftersom jag ammar så måste jag sluta med det. Utöver gluten, mjölk och ägg. Detta är en mycket effektiv diet om man vill gå ner i vikt. Det är liksom inte så mycket kvar. Så känns det iallafall idag, dagen efter vi fick provresultaten.
Det utesluter i princip alla godsaker. Alla redda såser. Potatisstärkelse finns i allt från bröd till fonder. Kvar blir rotfrukter, grönsaker och kött, fisk och fågel. Hälsosam mat helt enkelt. Det börjar bli påfrestande att gå på restaurang(som jag ju som småbarnsförälder gör stup i kvarten). Listan jag tar fram gör liksom att personalen få ta time-out och ha konferens i köket. Resultatet blir alltid en sallad. Men det kan också vara gott.

image

Posted in Livet
Share this post, let the world know