Jag träffade min kusin i somras, han är också småbarnsförälder. På frågan hur han mådde svarade han “ja man är ju småbarnsförälder så man är ju konstant trött”. Jag har funnit hans svar väldigt trösterikt. För lite så är det, man lär sig leva med trötthet när man är småbarnsförälder.

Idag är en sådan supertrött dag. Elsa sov oroligt, ammade fyra gånger och gnydde mest hela natten. När man vaknar efter en sådan natt har man två val, antingen känner man efter hur trött man är hela dagen, eller så grejar man för fullt och dopar sig med kaffe och godsaker. Väljer man det senare alternativet så känns allt lite lättare. Det har jag gjort idag.

När man sen bara vill vila men inte kan, då brukar jag sätta på ett Sommar i P1, lägga mig på golvet och låta Elsa klättra runt på mig. Det är inte sömn, men väldigt mysig vila.

image

Nattsuddaren Elsa.

Posted in Livet
Share this post, let the world know