Min inställning när det kommer till barn och att göra saker, är att allt går, det tar bara längre tid och man kan inte göra det exakt när man själv vill.

Min dröm denna sommar har varit att få sätta mig i solen och lyssna på Sommar i P1. Ostört. Av så många skäl har jag inte lyckats uppfylla denna dröm, solen har varit frånvarande, jag har behövt sova när bebisen sover, vi har haft besök, vi har rest, bebisen är vaken när solen är framme och så vidare i all oändlighet. Nej, inte riktigt bara i cirka fyra veckor, och så idag hände det! Solen var framme, bebisen sov, äntligen kom min chans att uppfylla sommarens dröm. En och en halv timme ostört solande och radiolyssnande. Så ljuvligt. Värt att väntas på. Men det får gärna hända snart igen.

Och just det, Sanna Lundells sommarprat, så himla bra.

image

Posted in Livet
Share this post, let the world know