Idag har vi, rookieföräldrarna, varit på första utflykten utan att åka hem till någon. Dessutom upplevde Elsa sin första riktigt varma dag. Ni som är föräldrar kanske kommer ihåg hur det var, man vet inte hur man ska klä bebisen, man vet inte vad man ska ha med sig, man vet inte hur man ska få bebisen lagom varm osv. Man känner sig som en riktig nybörjare helt enkelt. Men det gick bra. Hallands Väderö är väl kanske inte optimalt med barnvagn men det gick. Så ljuvligt vackert.

image

image

image

Kvällen var sen innan vi kom hem. Trötta och möra, nu väntar en ljuvlig nattsömn. Peppar, peppar.

Posted in Livet
Share this post, let the world know

  • Lollo

    Å så fint det ser ut!

    Vet exakt hur osäkert det kändes. Duktiga ni var! Förra sommaren var det också så här varmt. Minns i maj när han var 8 veckor och det var 29 gr i Stockholm. Outhärdligt varmt hemma. Då fick jag tips från mamma att lägga en kall blöt handduk på pannan ibland och badda honom. Det hjälpte för att kyla Dante och jag använde mig av den tekniken hela sommaren (då vi träffade er i Falkenberg var han 5 mån och då var det 25-30gr). Jag tog de minsta gästhanddukarna och hade alltid med i vagnen. Hoppas ni har det bra i värmen! Kram