Jag kände att jag var tvungen att leta fina saker idag. Ja men ni vet, vi svenskar klagar på vädret. Vi fryser och saknar värmen. Saknar en sommar, om så bara att få se solen en timme eller två. Ha shorts på oss. Sommarkläderna hånskrattar åt oss i resväskorna och garderoberna.

Jag vet inte om det är jag som har jinxat hela det här året, jag sa att 2015 skulle bli ett jobbigt år redan på nyårsafton och det kan man ju onekligen kalla det. Jag sa också någon gång i våras att vi inte kommer få mycket till sommar i år och det verkar ju tyvärr som jag är ett orakel även i det avseendet. Så idag blev jag  tvungen att gå ut och leta fina saker. Uppskatta livet lite. De här vyerna fick mitt hjärta att vakna och inse hur otroligt vackert en grön grind kan vara, ett får, en äng, en gammal brygga, argt väder, sommarblommor. Så vackert att hjärtat gör ont. Och ja, någon dag ska jag lära mig fota med systemkameran och bjuda er på vackra bilder.

image

image

image

image

image

image

Posted in Livet
Share this post, let the world know