Jag är i det närmsta euforisk. Vi har haft den bästa midsommaren någonsin. Den bästa dagen på hur länge som helst. Operationen och all oro för Elsa har tyngt oss något oerhört, idag var liksom första lätta dagen sedan hon föddes. Första superdagen på sju och en halv månad. Och allt som krävdes var att göra absolut ingenting. Ja och så en överstånden operation, en liten tjej som mår ganska bra och en mamma som fick binda kransar och göra en egen sill. Alltså jag känner mig så glad att jag nästan saknar ord. Alldeles till mig är jag. Ni vet så där så när man kryper ner i sängen att man bara vill sprattla med benen. Eller det kanske bara är jag som gör det, men så känns det i alla fall.
image

Posted in Livet
Share this post, let the world know

  • Lollo

    Underbart! Så glada för er skull! Och ni är så fina hela familjen, ni verkar strålar! Kram från mig, Mattias och Dante

  • Karolina

    Tack Lollo! Stor kram till er med!