Idag firade vi Elsa som blev sju månader. Firandet bestod i ett besök på BVC och att för allra första gången smaka potatis och morot. Det verkar som vi har en tjej som gillar mat för pappan i huset kunde inte sleva på fort nog för henne.

Vi har fortfarande en hel del oro för Elsa. Hon är lite liten och har problem med magen sedan 6-veckors ålder. Det väntar nya provtagningar i nästa vecka. En sak som jag nog har hittat, det är att hon inte verkar tåla ägg. Vi gjorde ett pricktest i början på maj men det visade inget. Jag kände dock att jag borde testa att utesluta det för att vara på den säkra sidan. I helgen testade jag ägg igen och vi fick en väldigt, väldigt ledsen bebis.

Jag är så less på alla bekymmer och oro. Kan det inte bara få vara lite bra ett tag?

image

Här har ni dock en tjej som inte oroar sig i onödan. Bra där!

Posted in Livet
Share this post, let the world know