Nu har vi fått lämna intensiven och är på avdelningen. Elsas ögon är helt igensvullna men hon har kunnat amma och är ganska nöjd när man pratar och sjunger för henne.

Jag vet inte om eller när jag kommer skriva mer om de här dagarna, det känns som så mycket händer som jag inte hinner dokumentera, det går i ett. Men med hjälp av små anteckningar här, sms och meddelanden till familjen så kanske jag kan pussla ihop dagarna i efterhand. På något sätt känns det viktigt att komma ihåg den här tiden.

image


  • Carro

    När v låg på iva rekommenderade de just det, att man skriver dagbok och fotar. Gärna foto där man själv är med på bilden så att barnet kan se att de inte var ensamt. Nu var ju Valle lite större, men vi fick bilder laminerade på sjukhuset och de har varit bra att ha i efterhand för att kunna bearbeta, förklara osv. Kram

  • Liselotte

    Lilla vän, vi finns med er hela tiden <3

    Du är så stark Lina, du är en super-mamma <3