Nu är vi påväg till Sahlgrenska för inskrivning. Vi åker genom ett vackert Skåne och Halland, genom blommande rapsfält och gröna åkrar. Trots att vi gav oss av redan vid sextiden i morse är det mycket trafik men det flyter på bra

Jag har fått så många fina sms och meddelanden de senaste dagarna som värmer hjärtat och skänker tröst. Bland många vill jag nämna min amerikanska mamma som delade en sådan vacker bön med mig. En gammal klasskompis som jag inte sett på kanske 10 år delade några fina ord ” sjuka barn väljer starka föräldrar”. Och imorse delade Svenska kyrkan en fin dikt på facebook.

En man hade en dröm en natt. Han drömde att han vandrade på en strand tillsammans med Gud. Över himlen passerade scener ur hans liv. För varje scen såg han att det var två par fotavtryck i sanden, det ena tillhörde honom och det andra tillhörde Gud.

Då de sista scenerna passerat förbi såg han tillbaka på fotavtrycken i sanden. Han lade märke till att flera gånger längs den smala livsstigen var det endast ett fotavtryck. Han såg också att det var vid de tillfällen som han hade haft det mest besvärligt – de svåraste ögonblicken i hans liv.

Detta plågade honom svårt och han bestämde sig att tala med Gud. Han sade: “Gud, du lovade att från det ögonblick jag bestämde mig för att följa dig, skulle du gå vid min sida hela tiden. Jag har sett att under de svåraste stunderna är det bara ett par fotavtryck i sanden. Jag förstår inte att när jag behövde dig som mest – då lämnade du mig”.

Gud svarade: “Min son, mitt älskade barn jag tycker så mycket om dig och jag har aldrig lämnat dig. Det är riktigt att under din svåraste tid i livet med nederlag och besvikelser så kan du bara se ett fotavtryck i sanden”.

Då bar jag dig.

image

Posted in Livet
Share this post, let the world know

 • Sandra

  All kärlek till er! Jag tänker på er och håller tummarna för att allt går precis som det ska <3

 • Carro

  Tänker på er!

 • http://plingesvardag.wordpress.com Ingela Rudhberg

  Vilken fin dikt. Håller tummarna att allt går bra och att ni sedan får en fin sommar!

 • MalinF

  Kramar, Vi tänker på er!!