Jag kommer ihåg när chipslarmet om akrylamid kom. Jag tänkte “orka bry sig, hur stora mängder kan det vara” och så gick jag vidare i livet utan att bry mig. Så kan man göra.

Livet kan vara fullt med mer eller mindre viktiga saker som gör att man inte orkar bry sig. Inte orkar läsa på och inte orkar vidta åtgärder. Det finns hundra saker att engagera sig i och det kan vara svårt att prioritera. Därför kommer här två boktips på ämnet giftminimering.

Det är speciellt viktigt om du någon gång drömmer om barn eller är förälder. Köp de här två böckerna. Läs dem en gång och vidta några åtgärder. Låt de stå i bokhyllan. Ta fram dem när det är dags att köpa nya regnställ till barnen eller när de vill ha glittrig tandkräm. Ta med böckerna till affären och slå upp de tre första ämnena på innehållsförteckningen och se om det är något du vill stoppa i dina barn.

Jag läser dem om och om igen med jämna mellanrum. Så bra är de.

image

Posted in Livet
Share this post, let the world know