Jag är något av en tänkare och jag gillar att få nya idéer och synsätt på livet. En poscast som ger nya tankar är Rob Bells. Jag fann speciellt tröst i avsnitt 14. Men de avsnitt som handlar om relationer och zimzum är också riktigt bra.

Bara ett litet tips att lyssna till i bilen eller på promenaden eller när man nu vill.

Idag har vi varit till läkaren med Elsa, lite magbusiness och följder av Unicoronalen har lett till vidare undersökningar. Vi får alltid väldigt bra bemötande av barnläkare, de måste vara de allra bästa som blir just barnläkare.

Läkarens trösteord fick dock inget genomslag hos mig. “Försök tänka på hur bra de är på Sahlgrenska, att de är experter.” Det är klart något vi ofta säger till varandra jag och J, men det tar på intet sätt bort oron. Det gör inte magkatarren lindrigare, tar inte bort eksemen, lugnar varken kista eller hjärta så att säga. Som om det var så enkelt att någon sa ” oroa dig inte” och man ba “tycker du inte?  Okej då låter jag bli”.

Jag oroar mig inte medvetet, jag promenerar, yogar och är med Elsa. Jag gör allt för att vara i nuet men kroppen reagerar i alla fall.

image

Bra medicin för kropp och själ är promenader i naturen. Jag klamrar mig fast vid sådant som funkat förut, som naturen.