Bloggen har inte bara varit ett utlopp för mitt bröllopsintresse. Det har varit en dagbok och jag har lärt känna många fina människor genom bloggen.

L och jag som sökte jobb samtidigt och nu har fått barn med sju veckors mellanrum.

Carro och jag som båda var besatta av bröllop och har drabbats av utmattning. Vi har de mest förtroliga chatterna trots allt vi aldrig träffats.

Sandra i Finland som följde mig när hon skulle gifta sig och som jag följde när hon gick in i väggen. Knappt innan någon annan fått reda på att både hon och jag väntade barn så berättade vi för varandra.

Och så Malin F som gifte sig i New York. Detta är ett meddelande till dig. Jag har tappat bort din mailadress men jag undrar så hur du mår och hur allt gått. Har du min mail så får du gärna skriva. Jag är så nyfiken. Hör gärna av dig om du har tid och lust!

Posted in Livet
Share this post, let the world know

  • Carro

    ❤️

  • MalinF

    Hej! I’m here, vad kul att hitta ett meddelande till sig här – känner mig hedrad! :) Men jag hittar inte din mejladress på sidan dock, men här kommer min! :) Skicka gärna ett mejl så svarar jag! Kram!