Här sitter jag ensam i köket och njuter. Jag får äta frukost alldeles för mig själv. Det är en sådan lyx. Uppe ligger J och Elsa och sover.

Några tankar så här en lördagmorgon:

Jag måste uppdatera bloggen. Den kan inte heta bröllopscoach när det inte handlar om bröllop längre. Men vad ska den heta? Ska jag ligga på egen domän eller på en bloggportal? Eller ska jag sluta blogga?

image

Det går att få en underbar cappuccino med ikaffe från Oatly. Det är njutning det, i mitt mjölkfria liv. För er som undrar äter jag några stackars smörgåsar med jordnötssmör på.

image

Det skulle vara kul att få upp den här canvastavlan i trappen i helgen. Hur nu det ska gå till…

image

Jag är ju partiskt men vilken himla gullig bebis vi har!

Jag läser just nu Med känsla för barns självkänsla av Petra Krantz Lindgren och jag tänker att är det några böcker som står för min generatios “uppfostringsfilosofi” så är det den och Jesper Juul. Eller så är det kanske bara i min umgängeskrets…

Igår såg jag en förälder i mataffären som uppförde sig just så som jag inte vill. Bland annat så knäppte han med fingrarna åt sin lilla son. Om någon skulle knäppa med fingrarna åt mig på jobbet skulle jag bli rasande. Det skulle vara förnedrande. Barn är ju små människor och därför tänker jag mig att de inte heller vill bli knäppta åt. Sen tänker jag att det nog är allt annat än lätt att vara förälder och att många nog gör det bästa de kan utifrån sin förmåga och bakgrund.

Ja, lite så går mina tankar denna lördagmorgon i ensamhet.

Posted in Livet
Share this post, let the world know

  • Julia Forsberg

    Fortsätt blogga på eget domän. Absolut! Blog worth reading. Och ja, ok partisk, men Elsa e sådär äta upp marängsvish söt :-P