Igår var jag på ett yogapass som vekligen inspirerade mig. Det inspirerade mig att göra det som är viktigt för mig. Att verkligen känna efter i hjärtat vilka drömmar jag bär på. Vissa är stora och vissa andra är små. Vissa drömmar är jag inte medveten om än. Livet är verkligen för kort för att inte göra det man vill. Några saker som kom till mig igår var att jag vill ha höns och att jag vill äta bättre.

image

Om vi börjar med maten:
Jag har fortfarande mycket värk i kroppen efter utmattningen. Det finns många som blivit bättre från bl.a fibromyalgi med lågkolhydratkost. De snabba kolhydraterna är inflammatoriska och kanske kan också min värk minska med färre kolhydrater. Steg ett blir att bara minska kolhydratsdelen på tallriken och öka grönsaksdelen. Någon annan förändring orkar jag inte för tillfället. Dock inspireras jag av ICA’s tidning Buffé som haft mycket gröna och naturligt mjölkfria recept. Dessutom fick jag en bok som heter Långkok för LCHF och Paleo som har många fina recept.

Hönsen. Jag vet inte jag. Ska jag ha några på tomten och hoppas att de börjar värpa utan tupp? Tupp är inte tillåtet i stan nämligen. Eller ska vi flytta till landet? Den här drömmen ska få frotteras lite till i hjärtat.

Posted in Livet
Share this post, let the world know