Vi får så många underbara ögonblick med den här lilla tjejen.

Kvällarna går under benämningen “hell night” numera. Elsa har nämligen börjat lägga sig någon gång mellan 20-22. Istället för efter midnatt. Stor förbättring men. Timmarna innan är hon väldigt, väldigt trött och gråtig. Det är bara mamma som duger vilket gör att den lilla mamman är oerhört sliten för tillfället. Så igår var J på mässa i Tyskland och jag hade hell nighten för mig själv. Och hur jobbigt det än var så när hon tillslut slappnade av och somnade i min famn så var det ett sådant ljuvligt, hjärteöversvämmande ögonblick. Hell night var glömt. I famnen hade jag den lilla, helt avslappnade människan som litar så fullständigt på oss. Jag kunde inte annat än att tacka universum för gåvan att få vara just hennes förälder.

Och så nu i morse, kan bli något annat än lycklig när man väcks av en riktigt bebisbrakare och ett sådant här smile. Hjärtat smälter.

image

Posted in Livet
Share this post, let the world know