Är det inte helt fantastiskt att surfdetoxutmaningen kom den 19 februari och fastan börjar den 18:e februari?

Det måste vara meningen.

Jag satt precis och läste min favorittidning Amos, Svenska kyrkans tidning när jag uppmärksammades på detta. I tidningen finns ett porträtt av skådespelaren Gustaf Hammarsten där han bl.a funderar över hur livet skulle vara om alla skulle fasta från intryck under en vecka. Vilken idé! Hur skulle vi må? Vad skulle vi känna? Hur skulle vi fortsätta efter den veckan?

Det är en tanke som verkligen kittlar. Jag kommer skruva upp vår surfdetoxutmaning här hemma. Den ska pågå i 40 dagar precis som fastan. Jag kommer möjligtvis också skära ner lite mer på intrycken men hur är jag inte riktigt på det klara med än. I’ll keep you posted.

Jag kan även erkänna att jag har fuskat med surfen ett par kvällar. Vanligen när jag har tyckt synd om mig själv för en eller annan anledning. Och det är ju bra att veta när man använder surfen för att “fly”. Det är bara att ta nya tag, en dag i taget.

image

Posted in Livet
Share this post, let the world know