Igår började min yoga igen. Genom hela graviditeten gick jag på gravidyoga och den hjälpte mig så oerhört mycket. Både mentalt och fysiskt.

Jag går på en typ av Kundaliniyoga, vilket är en av de lugnare sorterna av yoga. Vi har alltid en liten pratstund före eller efter där man berättar var man är mentalt eller fysiskt eller inte alls om man inte vill dela med sig. Från början kändes det lite utlämnande och läskigt men nu är det en av de saker som gör att jag fortsätter på just detta yogaställe.

Det var skönt att få en stund för mig själv och det var välbehövligt. Tankarna snurrar så pass i huvudet att det känns som hela jag är yr. Som att jag är på sjön, men det stillade sig efter yogan. Jag hoppas att det håller i sig. Jag har gått runt på sjöben i flera veckor.

image

Skön ryggövning i ett litet miniyogaprogram som jag gör när Elsa tillåter mig. Riktigt bra för att hålla ryggen igång.

Posted in Livet
Share this post, let the world know