Här nere i södra delen av landet känner vi verkligen av att vi går mot ljusare tider nu. Det är ljust längre på eftermiddagarna och det är välbehövligt.

image

Jag hinner inte blogga så mycket. Jag är fruktansvärt dålig på att göra flera saker samtidigt och Elsa vill bli buren mest hela tiden. Så jag bär och bär. Jag hade tänkt visa er hur fin vår gran blev men det känns lite passé nu. Jag tänkte skriva lite om kroppen och om hen-bebisar också. Så det ska jag göra. Och om barnförsäkringar. Och giftminimerad babyvård. Det kan ni ju se fram emot här vad det lider. Granen skippar vi nog. Tillsvidare njuter vi av fina promenader.

image

image

Posted in Livet
Share this post, let the world know

  • Sandra

    Ni har ju ingen snö!! :o Det måste definitivt vara en fördel när man går med barnvagn! :) Här har vi så mycket att vi kunde överväga skidor till vagnen ;)