Tydligen så var det bara en lite paus i gårdagens äventyr. Reklam kan man säga. Fortsättningen:

Den tappra modern som precis ammat sin lilla bebis till sömns inne i pappans sovrum smög tillbaka till sin egen säng. Hon hann precis släcka när hon hörde ett alltför välbekant gnäll från andra sidan väggen. Hon låg kvar. Knäpptyst. Hon hörde pappans febrila aktivitet i rummet bredvid. Sekunderna gick. Denna natt skedde inget under. Inom en minut var skrikfesten ett faktum. Mamman som sett precis hur slut den sjuka pappan var steg upp ur sängen. Vi behöver inte gå in på detaljer men nära två timmar senare var skrikfesten slut. Nattningen blev tillslut ett fyratimmarsäventyr.

Nu, i arla morgonstund, sitter den hålögda modern och fadern vid frukosbordet medan den lilla bebisen sover gott.  Alldeles strax ska hon väckas för att åka till doktorn. Då börjar en ny del i detta never ending äventyr.

Posted in Livet
Share this post, let the world know