Alltså det mjölk- och glutenfria livet går rätt bra. Jag fick några tips av min vän Lina som också har kört det här mjölkfria livet. Oatlys Imat ersätter grädde i maten. Den funkar till allt utom potatismos och potatisgratäng. Oatlys havredryck ersätter mjölk i kaffet. Och viktigast av allt Delicatobollar är mjölkfria. Just detta tog jag till mig. Jag har utvecklat ett fullskaligt Delicatobollsmissbruk. Lätt att jag sätter i mig ett par stycken om dagen. Det finns liksom alltid en anledning till att klämma i sig en.

image

Hur mycket jag än njuter av dem så känns det ändå inte helt bra. De innehåller en hel del jox som inte passar med mitt f.d. rena leverne. Så det är en last, men jag lever med den.

För er som är nya på bloggen kan jag säga att jag själv är glutenintolerant och vår lilla tjej fick kolik. Koliken avhjälptes med mjölkfri kost, därav detta inlägg. 10% av alla barn i Sverige drabbas av kolik och 20% av dem avhjälps med mjölkfri kost. Vi hade tur och var en av de 20 procenten.

Posted in Livet
Share this post, let the world know