Nätterna, dessa nätter.

Sista amningen sker vid tolvtiden på natten sedan börjar J med nattpasset. Vårt mål är att båda ska få sova ostört i tre timmar.. vi sover således i olika sovrum. Far och dotter brukar inte få mången blund under sitt pass. J kommer till mig med bebisen när det är amningsdags och brukar lämna över henne helt vid 03.30-04.30.
Då börjar mitt pass. Det brukar aldrig gå särskilt bra det heller. Inatt mellan 04.30-07.00 var det amning, blöja, skrik om vartannat. Sedan sömn på mitt bröst en halvtimme-timme. Sedan blöja, amning och tillslut en gemensam slummer.

När jag skriver det låter det inte så farligt men när man går där med gråtandes bebis i två timmar i arla morgonstund, då är man inte så kaxig. Det är då man börjar räkna ner tills man får lämna över bebisen till fadern. Vilket är när man håller på att bli tokig alternativt när han fått tre timmar. Det är lite olika vad som infaller först.

Sen, när man fått en kopp kaffe och bebisen snusar gott i sin korg, då bara längtar man tills hon vaknar igen.

image

Sova? Jag? Nääh.

Posted in Livet
Share this post, let the world know