Nu börjar en ny utmaning, vi ska äta helt komjölksfritt. Kanske är vår lilltjej allergisk. Vi har bara trott att bebisar skriker mycket. Vi har inte ens pratat om det på bvc. Men nu känns det som vi fått flera indikationer att så kanske, kanske kan inte är fallet. Jag behöver inte gå in på symptom här men har någon egna funderingar i ämnet kan vi prata i kommentarsfältet.

Det är tur att vi redan är bra på att läsa innehållsförteckningar pga min glutenintolerans, annars hade detta känts otroligt jobbigt. Jag har ju även tidigare testat att äta mjölkfritt så det bör gå bra. Lite tråkigt i juletid bara.

Kanske har vi tur och är en av fåtalet där mjölkfri diet hjälper. Annars är det som det är och det är bara att gilla läget.

image

Min fantastiska frukost: gluten och mjölkfritt rostebröd med jordnötssmör och en kopp svart kaffe.

Har ni några tips på bra sajter, recept eller fallgropar får ni gärna tipsa mig!

Utmaningen för mig blir att få i mig tillräckligt med fett för jag håller på att försvinna känns det som…

Posted in Livet
Share this post, let the world know

  • Carro

    Anja forsnor som bloggar på elle lägger upp många bra recept!