Vi har en liten tjej som sover bäst i pappas famn. När han är på jobbet går mammas famn ganska bra. Men jag är så svag i armarna och får så lätt ont i nacken och är Lillan missnöjd så vill hon bli buren. Sitter man ner så blir det skrik. Så vi har skaffat hjälpmedel, två olika babybjörnselar, en bärsjal och en Ergobaby.

Bärsjalen är inte alls poppis hos Lillan. Tror att det blir för varmt för henne. Eller så har jag tajmat användandet med fel humör. Även om hon var rätt nöjd just denna gång bilden togs.
image

Tricot Slen bärsjal

Den ena babybjörnen är ergonomisk men är för större barn så den funkar inte än. Den mindre gillar Lillan men den får jag ont i ryggen av.

image
Lilla babybjörnen

Ergobabyn köptes begagnad i helgen och jag hoppas att den ska funka för både mor och barn. Än så länge har jag bara testat den två gånger.

image

Ergobaby med spädbarnsinlägg

Vi har som vanligt köpt allt begagnat eller lånat. Annars skulle vi vid det här laget lagt närmre 3500kr på bärhjälpmedel istället för en dryg tusenlapp. Det känns annars som jäkligt mycket pengar och pryttlar för en sådan liten människa. Men allt kan och kommer säljas vidare när vi är klara med dem.

Posted in Livet
Share this post, let the world know