Kl.00.00 blir vår dotter två veckor gammal. J börjar jobba igen imorgon och livet ska rulla på. Det känns så absurt på något sätt. Det största i livet har hänt och så ska allt fortsätta som vanligt. Märkligt.

image

Här är lillan klädd för en tripp i bilen. Hon tackar Nils och Alfred för lånet av ulloverallen. Inget annat ytterplagg som vi hade köpt är ens i närheten av att passa, så det är fint att låna av blivande kompisarna på Hultet.

Imorgon är det besök på BVC och vi är väldigt spända på att se hur mycket hon växt. Sist gick hon upp med 80 gram per dag och jag kan säga att det både syns och känns. Hon har förändrats väldigt mycket på de här två veckorna.

image

Gällande nappen så är det ingen riktig favorit. Hennes egen tumme åkte in i munnen redan på BB och den hittar dit allt oftare. En annan favorit är pappas lillfinger.

Posted in Livet
Share this post, let the world know