Alltså den här veckan. Vilken misär. Förkylningen har bara blivit värre, jag har sovit så himla dåligt, vaknat av halsont hundra gånger, ansiktet är igenmurat. Det känns som att läpparna och allt skinn och kött i ansiktet har expanderat och inte längre passar i ansiktet.  Det är för stort och svullet. Dessutom har jag börjat snarka för att allt är så igensvullet. Och kroppen är så otymplig. Jag känner mig som en bifftomat med ben och armar. Precis så faktiskt. Ont i kroppen har jag också.

Och en fråga, hur mycket snor kan kroppen producera egentligen?

Ni som känner mig ser ju att den här sneda truten är åtminstone två nummer för stor, jämfört med min vanliga flabb. Och kom nu inte med nå jäkla snack om att det är fint med fylliga läppar. Jag kan försjulingen inte andas.
image

/Hej hopp från miss Fläskläpp

Posted in Livet
Share this post, let the world know