Hörrni, nu får det vara slut på misären. Det är underbart att vara gravid. Det är tungt och underligt att vara gravid också. Men just idag känns allt lite bättre. Jag har fått sova hyfsat de två senaste nätterna. Förkylningen börjar lätta även om jag fortfarande är väldigt trött och svullen. Och eftersom jag längtade till skogen, så tog jag mig till skogen. Svampskogen till och med. Snabbt går det inte över stock och sten, men ljuvligt är det. Min yogalärare skulle bli mäkta imponerad över alla squats som jag gör när jag plockar svampen. Och svampen ska bli till svampsås till den älgstek som min kille jobbar med. Vi kommer jobba en hel dag för en måltid. Häftigt och old school.

image

image

Giftminimeraren i mig började direkt tänka på om det var nitrilhandskar de hade på sig eller ftalatfulla vinylhandskar när de styckar, men jag bet mig i tungan. Likaså tänkte jag på att de skar bort ordentligt med kött runt skotthålet, efter Naturskyddsföreningens nya larm om att jägare ofta har förhöjda halter av bly. Men även där var jag tyst. Får förhöra mig om detta till nästa gång istället, det var lite sent att göra något denna gång.

Posted in Livet
Share this post, let the world know