Nej, det har inte kommit någon bebis. Jag gissar att flera undrar så snart jag inte bloggar, men precis som tidigare så glömmer jag vissa dagar. Igår jobbade jag koncentrerat hela dagen med två doptavlor. Vi ska nämligen på dop idag.

image

image

Jag har funderat på det här att berätta när det är bebis på gång. Jag kommer nog inte meddela någon. Eller så är jag så uppspelt att jag ringer familjen. Jag tänker mig att det kan ta ett tag, det kanske blir några falsklarm och framförallt tänker jag att jag vill fokusera på det jag gör. Men vi får se. Jag gör som jag känner den dagen. Det är ju om mig, J och bebis som det handlar om.

Men nu till graviditetslogik. Med undantag för Js pommes-utryckningar under mina 16 veckors graviditetsillamående så har jag varit beskedlig. Jag kan dock meddela att igår satte hormonhjärnan igång igen. I förrgår provade jag klänningar inför dopet. Nu är jag så stor att jag ser rätt lustig ut, iallafall i de klänningar som jag hade hemma. Sådär att J skrattade lite åt mig där han satt i soffan.  Således behövde jag göra en shoppingrunda i fredags. Vilket jag inte hann, så jag skickade J till H&M att köpa alla deras gravidklänningar så att jag skulle kunna prova hemma. Det var så logiskt för mig att han skulle göra det och att det var ett absolut måste. Han lät väldigt tveksam när jag berättade hans uppdrag för honom. Han blev så ställd att han först var tvungen att åka och kolla på bilar. Och sedan ringde han hem igen, för att se om jag verkligen menade allvar. Jodå. Jag gastade på med mina gravidhormoner så han for till H&M och utförde sitt uppdrag. Det var ett sådant tillfälle när jag inte kunde behärska mig eller acceptera någon annan lösning. Gravidhormoner i kombination med graviditetslogik. Det är skitjobbigt att veta att man beter sig superknasigt men samtidigt inte kunna behärska sig. Det är nog inte helt lätt att vara partner heller. Men slutet gott, allting gott, jag har kläder på mig idag. Dock inget av det J köpte. Vi var så sena i morse att jag inte hann sätta på mig den nya utan fick åka i den svarta, förkorta gamla klänningen jag hade på mig. Finfint!