Då går vi in i v. 38 nu. Nu är det nära. I Helsingborg får man som längst gå till v. 42+2 innan man blir igångsatt så jag försöker ha det i åtanke istället för att fokusera på beräknad förlossning.

Jag trodde faktiskt att det var på väg att sätta igång i förra veckan. Tre kvällar på rad hade jag förvärkar som jag fick andas igenom med Js hjälp. Sista natten vaknade jag av mensvärk som kom och gick. Men det lugnade ner sig och sedan dess har det varit lugnt. Det var spännande och en bra övning. På natten när jag vaknade tänkte jag att jag skulle vila mellan värkarna utifall att det skulle sätta igång och det funkade bra, även om en viss pirrighet infann sig.

Status: Har stort behov av att bara lyssna på mig själv och min kropp. Ska jag göra något dagen efter så sover jag alltid illa natten före. Kan inte somna, eller vaknar några timmar mitt på natten, eller vaknar flera timmar innan jag behöver gå upp. Jag som bara vill sova för att vara utvilad när väl förlossningen startar. Jag har två veckor kvar av arbetsträningen innan jag går på föräldraledighet. Borde kanske gått hem lite tidigare med tanke på känslan just nu.

Magen har växt och rundat till sig ytterligare.

image

Posted in Livet
Share this post, let the world know