Idag jobbade jag min sista dag och är nu föräldraledig!
Med blommor och choklad sa jag tack och hej och ja, nog kom det en och annan tår hos både mig och den fantastiska kvinna som jag arbetstränat hos.

image

Inatt fick jag för första gången onda förvärkar, så pass att jag faktiskt trodde att nu, kanske, kanske, är det på gång. Det avtog dock någon timme efter att jag klev upp. Dessa övningar är så otroligt spännande. Som vanligt väckte jag inte J utan jag tänkte att vi båda skulle försöka sova så mycket som möjligt om det nu var på gång. Pirr i magen hade jag dock där jag slumrade mellan de rätt onda värkarna.

Nu ska det bli skönt att helt rå om min egen tid i väntan på bebisen. Tänker mig att det ska bli middagsvila varje dag, yoga och höstiga promenader. Kanske lite tvätt av bebisgrejer också och lagande av matlådor som vi kan äta när bebisen är här.

Posted in Livet
Share this post, let the world know