Ni vet att man brukar skämta om förkylda män. Jag kan säga att det är ingenting mot hur skruttig en förkyld gravid kvinna kan bli. Ja, just denna kvinna i alla fall, om vi nu inte ska generalisera. Andra gången på en månad som jag nu har förkylnat om. Det är ingen hejd på hur synd det är om mig.

Jag höjde huvudändan på sängen innan jag somnade och det gjorde att jag kunde andas lite bättre. Jag vaknade dock av halsont flera gånger och fick gå upp och dricka te mitt i natten. Näsan är helt söndersnuten och jag kan med lätthet misstagas för Rudolf med röda mulen.

Jag börjar tänka på att jag så gärna vill vara i hyfsad form när förlossningen börjar. Ja men tänk er att förlossningen börjar efter en natt där man bara har sovit fem timmar, är genomförkyld och har vinterkräksjuka. Dock tror jag att bebisen då helst stannar kvar, men i alla fall.

Posted in Livet
Share this post, let the world know