Så går vi in i v.32, närmare bestämt v.31+1 idag. Magen verkar skjuta fart igen, vilket inte är så konstigt, äta och sova är ju fortfarande mina favorithobbies. Sover jag inte middag så kan man med säkerhet säga att jag börjar gråta av trötthet innan kl.19. J är en hjälte som bara fixar och donar och tar hand om mig. Förutom just nu då då han åkt till Pakistan på jobbresa. Därav den lite söndergråtna, pluffsiga looken på bilden. Sista resan innan bebisen kommer, skönt det.

Status: matglad, äter varannan timme. Sovglad. Tung mage som gör ryggen mindre glad. Känslosam.

Läser: Att möta förlossningssmärta av Gudrun Abascal. Rekommenderas ej till gravida. Alla gravida kan sluta läsa nu. Nu!
Boken jämför förlossningssmärtan med att amputera fingret utan bedövning och säger sig ha forskningsbelägg för det uttalandet. Undrar just hur de vet det. Nu har jag ju gjort varken det ena eller det andra men jag väääääldigt litet behov av att höra sådana jämförelser nu. Att det inte är skönt att föda barn, den vetskapen räcker för mig.
image

Posted in Livet
Share this post, let the world know