Tänk att de här små cellerna från v.7 nu är en bebis som sprattlar i magen.

image

Det är pga alla komplikationer en väldokumenterad bebis. Jag ska någon gång längre fram skriva om endometrios och graviditetskomplikationer. Jag har nämligen kommit i kontakt med en av Sveriges främsta forskare på området. Jag kan säga så mycket att från svårigheter att bli gravid, det misstänkta utomkvedshavandeskapet, till blödningen, till förlossningskänningarna i v.29 till min glutenintolerans hänger ihop. Men mer om det en annan gång.

Posted in Livet
Share this post, let the world know

  • Caroline

    Så spännande att ha träffat någon som faktiskt KAN sådant där.Vill gärna veta mer! Hen sa ingenting om samband med migrän? Och så härligt att det nu är en bebis som är så stor så att den kan sprattla, då känns det inte riktigt lika skört, även om man så klart aldrig slutar oroa sig helt.

  • Karolina

    Hej Carro! Inget om migrän men kopplingar till Chrons och någon slags reumatism, förutom Celiaci. Endometrios gör att man har ökad risk för förtidsbörd, kejsarsnitt och antepartal blödning. Så himla intressant och mycket mer forskning behövs.