Efter att ha tokrenoverat huset och haft diverse projekt inne och ute under flera års tid så har vi nu kommit till det stadiet i husägandet där vi kan kosta på oss att ta det lite lugnare. Det hade vi ju kunnat gjort förut också men vi ville bli klara. Vi ville inte renovera i tio år för att sedan börja om från början igen, med alla påfrestningar som det kan innebära för en relation.

Nu däremot så säger vi att vi ska göra en sak varje helg. Det kan vara ett race i trädgården, åka till tippen eller rensa ett förråd. En sak, inte som förut då vi skulle hunnit med allt på en dag. Det här är en stor förändring för oss. Det betyder att vi får helg varje helg. Det betyder att det hela tiden går frammåt utan att vi blir utslitna. En alldeles ljuvlig känsla av tillfredställelse, att vi kan ligga i soffan och lyssna på musik en lördageftermiddag.

image

Posted in Livet
Share this post, let the world know