Igår var det åter en sådan där kväll när vi inte orkade laga mat. Det händer ganska ofta som det verkar. Det blev take away med utsikt över bröllopslokalen, glass och promenad vid havet. Så himla mysigt.

image

Imorse vaknade jag av att bebisen sprallade något otroligt i magen. Fötterna i höger sida av magen och någon annan del i vänster sida och sedan tog den spjärn allt vad den kunde. Sedan igen på samma sätt men med ryckiga rörelser. Det går inte att sova sig igenom något sådant. Den är stark som sjutton.

image

I veckan har jag utökat arbetsträningen till tre dagar i veckan, två timmar varje gång. Det känns som det har funkat bra(förutom väldigt ont i ryggen och nacken). Jag har en förhoppning om att vara uppe på hela 20% innan månaden är över. Alltså åtta timmar. Håll tummarna för att det går bra!

I övrigt är det dags att gå ut i träsgården nu. Mina tomatplantor behöver lite kärlek och landen behöver rensas. Kära bekymmer. Ha en fin dag!

image

Posted in Livet
Share this post, let the world know