Vi är i v. 28, närmare bestämt 27+2.
Tydligen ska någon extra tillväxtfas börja nu enligt gravidappen. Vi får väl se hur det blir med det. Jag har i alla fall köpt ett par nya mammatights på H&M. Jag tål inte alls att något trycker på magen så nu ryker några byxor till.

Krämpor: ont i ryggslutet, alltså absoluta slutet så kanske är det lite uppluckring av fogarna som pågår. Huvudvärk men den beror nog mest på den utökade arbetsträning. Sammandragningar, jag misstänker att jag hållt lite för högt tempo på sistone så nu ska det bli mindre stress.

Cravings: mackor. Sådär så att jag vill äta det till kvällsmat varje kväll. Lyxiga ska de vara med grönsaker, riktigt god ost och skinka.
image


  • Sandra -vardagsflow

    Jag fick höra att det är någon känslig utvecklingsfas mellan vecka 28 och 32… Som tur är har vi 32 hela veckor bakom oss på måndag :D Känslig på det viset att om de föds då så hamnar de kanske länge i kuvös eller något liknande, i magen har det de bara bra ;)

  • Karolina

    Åh 32 hela veckor! Skönt att ha kommit så långt, då har ni snart er bebis hos er!
    Veckorna går så snabbt nu, snart är vi också där:)