Idag började min gravidyoga igen. Det var alltså det jag gick på även förra terminen. Känns skönt att vara igång men allra bäst är att få vara i ett sådant välkomnande och accepterande forum. Man får vara som man är, glad, ledsen, orolig eller hur man nu känner sig för dagen.

Innan dess var det dock action här på Björkliden igen. Nu försökte någon eller några ta sig in via vårat köksfönster medan jag var hemma. Jag var bara några meter därifrån så de måste sett mig och stuckit innan jag ens han se dem. Det är riktigt fräckt och otäckt. De hann inte mer än öppna fönstret innan de retirerade, men ändå.

Jag kan inte låta bli att undra varför jag alltid hamnar i dessa situationer. Det börjar kännas helt osannolikt.

Hur som helst så bjuder jag på denna vackra himmel som visade sig igår kväll.

image

Posted in Livet
Share this post, let the world know