image

Ser ni var bilden är tagen?
Jag och vår Mini Cooper, alldeles själva i biltvätten!
Det tog 1,5 år men nu kan jag alltså köra till och igenom biltvätten själv. Lina 1 – Utmattningen 0. Dessutom dammsög jag och fejade hela bilen.
Det känns som jag tar tillbaka mitt liv, bit för bit.

Nu efteråt ringer min läkares röst i huvudet, “du måste utmana dig själv”. Och jag tänker att hon har så fruktansvärt fel i mitt fall. Hade jag tvingat mig till detta innqn jag var redo så hade det bara blivit ångest utav det. Nu, när jag själv ville, då blev det istället en känsla av underbar framgång och stolthet.

Så jag fortsätter att lyssna på mig själv. Det är väl en bra tid att starta när man är 30. Eller är jag 31år? Ja, hjärnan är ju inte helt återställd men som tur är så spelar ju inte åldern så stor roll.


  • Sandra -vardagsflow

    Så duktig du är!!! :D jag vet precis hur oövervinnerlig man känner sig när man besegrat utmattningen lite till! Biltvätt är nog inget jag hade klarat av för fyra år sedan, eller kanske inte ens för tre. Det känns så overkligt hopplöst när man är mitt inne i utmattningen… Men då ska du veta hur overkligt det känns sedan när man är frisk och tänker tillbaka. Man minns inte alls hur det kändes :)

  • Karolina

    Precis, oövervinnelig är rätta ordet! Så känns det, bit för bit går det åt rätt håll. Så himla skönt!